Pogoji uporabe in piškotki

Zasebnost in zbiranje podatkov

Naročanje na e-novičke

Ob naročilu na e-novičke uporabniki v spletni obrazec vpišejo naslove svoje elektronske pošte, s čimer podjetju DDV asistenca Aleksandra Heinzer s.p. omogočajo zbiranje teh naslovov in IP številk. Te zbrane podatke podjetju DDV asistenca Aleksandra Heinzer s.p. obdeluje izključno za namene obveščanja o novostih na davčnem področju ter za morebitna obvestila o produktih podjetja. Ti podatki se shranjujejo, dokler se posamezni uporabnik preko elektronske pošte ne odjavi od prejemanja teh e- novičk. Uporabnik se od prejemanja e-novičk lahko kadarkoli odjavi tako, da v prejetem elektronskem sporočilu klikne na označeno povezavo, oziroma tako, da odgovori na prejeto pošto z izjavo ODJAVA.

Prijava na seminar ali šolo

Uporabnik lahko podjetje DDV asistenca Aleksandra Heinzer s.p. kontaktira tudi preko spletnega obrazca za prijavo na seminar ali šolo, ki je dostopen ob objavi programa posameznega seminarja ali šole. V tem primeru vpiše ime podjetja, kontaktni e-mail naslov, ulico in hišno številko podjetja, poštno številko in kraj, kontaktno telefonsko številko, ime in priimek kontaktne osebe, ime in priimek udeleženca ter informacijo o tem, ali želi prejemati obvestila o ponudbi podjetja. Podjetje DDV asistenca Aleksandra Heinzer s.p. te podatke potrebuje zato, da uporabniku pošlje podatke o plačilu kotizacije ter za namene obveščanja o novostih na davčnem področju ter za morebitna obvestila o produktih podjetja. Ti podatki se shranjujejo, dokler se posamezni uporabnik preko elektronske pošte ne odjavi od prejemanja teh e- novičk. Uporabnik se od prejemanja e-novičk lahko kadarkoli odjavi tako, da v prejetem elektronskem sporočilu klikne na označeno povezavo, oziroma tako, da odgovori na prejeto pošto z izjavo ODJAVA.

2. Varovanje zasebnosti

Podjetje DDV asistenca Aleksandra Heinzer s.p. se zavezuje, da bo varovala zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Zbrane podatke podjetje DDV asistenca Aleksandra Heinzer s.p. uporablja izključno za namene, za katere jih uporabniki spletnega mesta posredujejo.

Vprašanja v zvezi z varstvom njihovih osebnih podatkov pri uporabi te spletne strani uporabniki lahko pošljejo na seminarj@ddvsola.si

3. Spremembe izjave o varstvu osebnih podatkov:

Izjava je bila zadnjič posodobljena 3.9.2014

Piškotki ki jih uporabljamo:

Če želite odstraniti piškotke, kliknite na povezavo > ODSTRANI PIŠKOTKE